Contabilitate

Se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a contabilitatii, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice.

Expert accesare fonduri europene si de coeziune

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa realizeze un proiect cu finantare europeana, care vor sa-si dezvolte abilitatile de stabilire a parteneriatelor, implementare si management al proiectelor.

Tehnician cadastru funciar topograf

Se aplica personalului de specialitate īn domeniul activitatilor de masuratori terestre, cāt si de cadastru funciar.

Consilier vocational

Se adreseaza persoanelor care doresc sa joace rolul mentor pentru ceilalti, oferindu-le acestora sfaturi cu privire la orientarea profesionala, identificarea unui loc de munca, angajarea, sustinerea post angajare evaluarea vocationala, pe scurt: dezvoltare socio-profesionala.

Lucrator comercial

Lucratorul in comert se ocupa cu organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii magazinului, efectuarea vanzarii, incasarea contravalorii marfii, prezentarea produselor, serviciilor aferente vanzarii, promovarea magazinului, mentinerea stocurilor si necesarului de monetar de rezerva, verificarea stocurilor, vanzarile, intocmirea documentelor specifice, precum si raportarea activitatii.

Evaluator de furnizori de formare si programe de formare

Evaluatorul de furnizori si programe de formare este un specialist cu experienta recenta de munca si de management in domeniul formarii profesionale a adultilor, al evaluarii organizatiilor si programelor de formare profesionala precum si in domeniul asigurarii calitatii in formarea profesionala continua.